Coaching med Primal Coaching

,
Coaching

Coaching för att nå dina mål

Coaching med Primal Coaching hjälper dig för att komma på rätt väg. Med lågintensiv träning, efter Dr. Phil Maffetones koncept, skräddarsyr de ditt träningsprogram. De coachar dig intensivt för att du skall nå dina mål. Därför passar Overgenes perfekt som samarbetspartner säger André Fält. Med Overgenes DNA-test, Sport Genetics, tar vi ordet ”skräddarsyr” till en ny nivå fortsätter han. Med hjälp av ett tops gör vi ett DNA-test ta vi reda på personens förmåga att bryta ner olika näringsämnen. DNA-testet analyserar även individens risk för skador. Med hjälp av den individuella informationen lägger Primal Coaching upp ett individuellt träningsprogram och kostschema. Man lämnar inget till slumpen för att maximera individens prestation, samtidigt minimera man riskerna för skador.

DNA-test för personanpassad coaching

På bilden ser vi hur en av medlemmarna i Primal Coaching utför sitt DNA-test. Peter Rybäck samlar in DNA med ett tops som sedan analysers i Overgenes laboratorie. Efter cirka fyra veckor får man sitt resultat. Vi rekommenderar att testet analyseras av en expert inom kost och träning. Då får du den rådgivning som gör att du kan utnyttja informationen från testet optimalt.

Nu börjar resan, lycka till Primal Coaching, vi ser fram emot att följa er.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se