DNA-historia

Hur gör man ett DNA-test?

Det var en blåsig, regnig och kall dag idag men vad gör det? Det är här idag vi skapar DNA-historia. När man har har inspirerande möten med personer så blir man glad. Vi arbetar DNA-tester för att förbättra människors hälsa. När man träffar likasinnade så ger det energi, speciellt när man öter passionerade människor.  Då inser man att passionerad är inget man blir, utan det är något vissa människor bara är. Dessa människorna har lyckats att vara på rätt plats för rätt projekt, jobb eller livsuppgift vid rätt tidpunkt.

DNA-histora skall skapas genom att vi förser människor med DNA-tester för att optimera människors hälsa, det är något vi brinner för, vi vill vara med och hjälpa människor att föra de rätta valen för att må bra, prestera maximalt och leva ett hälsosamt liv. På denna väg så behöver man hjälp, en del av denna hjälpen kommer från bolag som arbetar med förpackningar, i vårt fall Boxon. Stort tack Boxon för att ni hjälpt oss på vägen att förse människor med våra DNA-tester MyDiet, MyIntolerance och Sport Genetics Professional. När ni beställer ett DNA-kit från Overgenes Scandinavia AB så får ni ett kit som det ni ser ovan.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se