Träning och gener

Träning och gener

Träning, kost och kosttillskott

Träning och gener, är du intresserad av att veta mer om dig själv? Nu kan vi hjälpa dig med personliga råd för om kost och träning. Då det är dina ”gener som laddar vapnet”, så är din livsstil som är avtryckaren”. Det finns gener som visar på din känslighet för olika näringsämnen och skador. Med insikt om dina gener så kan du anpassar din träning, kost och kosttillskott till dina förutsättningar och behov. Därmed kan du påverka din hur din kropp reagerar på kost och träning.

Kost, träning och gener

Nu kan du beställa vårt kombinerade DNA-test. Du får två analyser. MyIntolerance analyserar gener kopplade till magens känslighet för gluten, laktos och fruktos. Sport Genetics analyserar gener kopplade till kost, kosttillskott och träning. Dina egenskaper kopplade till styrka och uthållighet påverkas av hur du tränar. Med insikt om din kropp så kan du anpassa din träning, kost och kosttillskott så att du kan maximera din prestation.

Kombinerat DNA-test – Sport Genetics och MyIntolerance

När du beställer de kombinerade DNA-testerna Sport Genetics och MyIntolerance så får du 1.495 kronor i rabatt jämfört med om du beställer testerna var för sig. Passa på att beställa ditt DNA-test för kost, kosttillskott och träning nu.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Där får man personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics, DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Testet ger personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics, DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se