Är du mån om din hälsa?

Är du mån om din hälsa?

Hälsa och gener

Är du mån om din hälsa, då kan vi hjälpa dig med personliga kostråd för ett hälsosamt liv. Vad kan du göra för att leva ett hälsosamt liv? Då det är dina ”gener som laddar vapnet men det är hur du lever som är avtryckaren”. Det betyder att det finns gener som visar på din känslighet för olika näringsämnen och hälsorisker. Med insikt om dina gener så kan du anpassar din livsstil och ditt intag av mat till dina förutsättningar. Därmed kan du påverka din känslighet och din framtida hälsa.

För dig som är mån om din hälsa

Nu kan du beställa vårt kombinerade DNA-test där man analyserar gener kopplade till vikthantering, allmän hälsa och magens känslighet. MyDiet, DNA-testet som analyserar gener som påverkar hur lätt du har för att gå upp i vikt. Testet analyserar även hur svårt du har att gå ner i vikt och hur du skall anpassa motionen för att hålla din önskade vikt. Dessutom ser vi på gener som är kopplade till den allmänna hälsan och vad just du bör tänka på för att leva ett hälsosamt liv. MyIntolerance är DNA-testet som visar på din genetiska risk för intolerans mot gluten, laktos och fruktos. Det är ett bra verktyg för den som vill veta om man bör undvika dessa näringsämnen för att magen skall må bra.

Kombinerat DNA-test – MyDiet och MyIntolerance

När du beställer de kombinerade DNA-testerna MyDiet Genetics och MyIntolerance så får du rabatt jämfört med om du beställer testerna var för sig. Passa på att beställa ditt DNA-test för en bättre hälsa nu.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se