Helsingborg Marathon 2020

, ,
Marathon

Helsingborg Marathon

Overgenes Scandinavia AB har slutit ett avtal där bolaget sponsrar Helsingborg Marathon. Därmed kan Helsingborg Marathon erbjuda alla löpare, partners och åskådare 500 kronor i rabatt på Overgenes DNA-tester. Fredrik Wikerberg, projektledare för Helsingborg Marathon är mycket nöjd. ”Overgenes sponsring är unik för Helsingborg Marathon. Vi vet vilken utmaning ett maratonlopp är för våra löpare. Därför är vi mycket nöjda över att kunna erbjudan något helt unikt som kan hjälpa dem på vägen. Med Overgenes DNA-tester kan löparen få information om hur de kan lägga upp sin träning efter sina förutsättningar. De får dessutom information om hur de kan anpassa kosten och kosttillskotten utefter sin sitt individuella behov.” Hur gör man då för att få rabatten på 500 kronor? Ange rabattkoden ”Helsingborg Marathon 2020” när du beställer ditt DNA-test på Overgenes hemsida, rabatten gäller för alla deras DNA-tester, säger Fredrik Wikerberg.

Peter Rybäck, operativt ansvarig för Overgenes Scandinavia AB, är också mycket nöjd. Han säger, ”med vårt avtal ger vi fler möjligheten till att få tillgång till våra unika tester. Vi är ett Helsingborgsbolag och vill gärna profilera oss lokalt nu när vi skall börja marknadsföra våra DNA-tester. Våra tester vänder sig egentligen till allmänheten. Nu i början av våra marknadsföringsaktiviteter vill vi dock fokusera på dem som tränar och tävlar aktivt. Längre fram kommer vi att marknadsföra oss mot allmänheten, vi vill då nå de personer som vill gå ner i vikt och är måna om sin hälsa. För detta krävs dock större resurser och det är därför vi väljer att stödja den här typen av nischade lopp”.

Helsingborg Marathon, rabatt på Overgenes DNA-tester

Overgenes Scandinavia AB har för närvarande tre DNA-tester. Sport Genetics som vänder sig till de som tränar och lever ett aktivt liv. MyDiet Genetics, testet för dem som vill gå ner i vikt eller hålla sin vikt och är mån om sin hälsa. MyIntolerance är testet för hela familjen. Med MyIntolerance får du reda på din risk för att vara intolerant emot gluten, laktos och fruktos.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

För mer information, besök www.overgenes.se eller kontakta oss på info@overgenes.se