Helsingborg Marathon 2020

, ,
Marathon

Helsingborg Marathon

Overgenes Scandinavia AB har slutit ett avtal där bolaget sponsrar Helsingborg Marathon. Därmed kan Helsingborg Marathon erbjuda alla löpare, partners och åskådare 500 kronor i rabatt på Overgenes DNA-tester. Fredrik Wikerberg, projektledare för Helsingborg Marathon är mycket nöjd. ”Overgenes sponsring är unik för Helsingborg Marathon. Vi vet vilken utmaning ett maratonlopp är för våra löpare. Därför är vi mycket nöjda över att kunna erbjudan något helt unikt som kan hjälpa dem på vägen. Med Overgenes DNA-tester kan löparen få information om hur de kan lägga upp sin träning efter sina förutsättningar. De får dessutom information om hur de kan anpassa kosten och kosttillskotten utefter sin sitt individuella behov.” Hur gör man då för att få rabatten på 500 kronor? Ange rabattkoden ”Helsingborg Marathon 2020” när du beställer ditt DNA-test på Overgenes hemsida, rabatten gäller för alla deras DNA-tester, säger Fredrik Wikerberg.

Peter Rybäck, operativt ansvarig för Overgenes Scandinavia AB, är också mycket nöjd. Han säger, ”med vårt avtal ger vi fler möjligheten till att få tillgång till våra unika tester. Vi är ett Helsingborgsbolag och vill gärna profilera oss lokalt nu när vi skall börja marknadsföra våra DNA-tester. Våra tester vänder sig egentligen till allmänheten. Nu i början av våra marknadsföringsaktiviteter vill vi dock fokusera på dem som tränar och tävlar aktivt. Längre fram kommer vi att marknadsföra oss mot allmänheten, vi vill då nå de personer som vill gå ner i vikt och är måna om sin hälsa. För detta krävs dock större resurser och det är därför vi väljer att stödja den här typen av nischade lopp”.

Helsingborg Marathon, rabatt på Overgenes DNA-tester

Overgenes Scandinavia AB har för närvarande tre DNA-tester. Sport Genetics som vänder sig till de som tränar och lever ett aktivt liv. MyDiet Genetics, testet för dem som vill gå ner i vikt eller hålla sin vikt och är mån om sin hälsa. MyIntolerance är testet för hela familjen. Med MyIntolerance får du reda på din risk för att vara intolerant emot gluten, laktos och fruktos.

För mer information, besök www.overgenes.se eller kontakta oss på info@overgenes.se