Stärk din hjärna och kropp!

,
ont dnatest

Ont i din kropp?

Vad händer inne i din kropp? Din kroppen utvecklas konstant, men hur påverkar din livsstil din kropp? Först när man har ont söker de flesta hjälp. Kiropraktorer har stor kunskap om smärta. De börjar med leta efter störningar i nervsystemet. Personer som har en låsning en led, det kallar kiropraktorn för en ”subluxation”. Leden är då inte bara låst, utan den begränsar kommunikationen mellan hjärnan, mjukdelarna och vävnaden.

Värk och DNA-test, hänger det ihop?

Med kost och motion påverkar du din kropp, även om du har smärtor och ont, men hur vet du hur du skall äta och träna? Därför skall du skaffa dig insikt om dig själv med ett enkelt DNA-test. Beställ Sport Genetics, MyDiet Genetics och/eller MyIntolerance för att få insikt om din kropp för ett hälsosamt liv. Har du ont i din kropp, kontakta Eureka Kiropraktik-Helsingborg.

Ändra din livsstil och ät mat för dig! Det EU-finansierade projektet Food4me har för flera år sedan publicerat studier som visar på att människor som fick personliga kostråd i större omfattning la om sin kost än människor som fick kostråd baserade på generella råd. http://www.food4me.org/about/about-the-food4me-project.

Att ligga i framkant och leda utvecklingen

Allt ligga i framkant innebär att man i motsats till att följa utvecklingen, att man leder den. Det innebär också att man måste vara ödmjuk, vad vet vi och vad vet vi inte? Det är viktiga frågor men samtidigt så kan vi inte fortsätta att göra som vi alltid gjort. Claes Hellgren är en person som ligger i framkant och vågar leda utvecklingen framåt, men han är också ödmjuk.

Den 25 november kl 18.30 bjuder Overgenes Scandinavia AB och Eureka Kiropraktik Helsingborg in till en inspirationsföreläsning om smärta, din hjärna och kropp. Anmäl dig på Eureka Kiropraktik-Helsingborg. Det kostar den symboliska summan 50 kronor och för det får du även en hälsosam fika.

Välkomna!

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se