Stärk din hjärna och kropp!

,
ont dnatest

Ont i din kropp?

Vad händer inne i din kropp? Din kroppen utvecklas konstant, men hur påverkar din livsstil din kropp? Först när man har ont söker de flesta hjälp. Kiropraktorer har stor kunskap om smärta. De börjar med leta efter störningar i nervsystemet. Personer som har en låsning en led, det kallar kiropraktorn för en ”subluxation”. Leden är då inte bara låst, utan den begränsar kommunikationen mellan hjärnan, mjukdelarna och vävnaden.

Värk och DNA-test, hänger det ihop?

Med kost och motion påverkar du din kropp, även om du har smärtor och ont, men hur vet du hur du skall äta och träna? Därför skall du skaffa dig insikt om dig själv med ett enkelt DNA-test. Beställ Sport Genetics, MyDiet Genetics och/eller MyIntolerance för att få insikt om din kropp för ett hälsosamt liv. Har du ont i din kropp, kontakta Eureka Kiropraktik-Helsingborg.

Ändra din livsstil och ät mat för dig! Det EU-finansierade projektet Food4me har för flera år sedan publicerat studier som visar på att människor som fick personliga kostråd i större omfattning la om sin kost än människor som fick kostråd baserade på generella råd. http://www.food4me.org/about/about-the-food4me-project.

Att ligga i framkant och leda utvecklingen

Allt ligga i framkant innebär att man i motsats till att följa utvecklingen, att man leder den. Det innebär också att man måste vara ödmjuk, vad vet vi och vad vet vi inte? Det är viktiga frågor men samtidigt så kan vi inte fortsätta att göra som vi alltid gjort. Claes Hellgren är en person som ligger i framkant och vågar leda utvecklingen framåt, men han är också ödmjuk.

Den 25 november kl 18.30 bjuder Overgenes Scandinavia AB och Eureka Kiropraktik Helsingborg in till en inspirationsföreläsning om smärta, din hjärna och kropp. Anmäl dig på Eureka Kiropraktik-Helsingborg. Det kostar den symboliska summan 50 kronor och för det får du även en hälsosam fika.

Välkomna!

Peter Rybäck och Anette Sikén