Eureka Kiropraktik

, ,
Eureka Kiropraktik

Eureka Kiropraktik erbjuder DNA-tester

Vad händer inne i din kropp? Din kroppen utvecklas konstant, men hur påverkar din livsstil din kropp? Först när man har ont söker de flesta hjälp. Kiropraktorer har stor kunskap om smärta. De börjar med leta efter störningar i nervsystemet. Personer som har en låsning en led, eller “subluxation” som kiropraktorn kallar det för. Leden är då inte bara låst, utan den begränsar kommunikationen mellan hjärnan, mjukdelarna och vävnaden. Eureka kiropraktik kan hjälpa dig på vägen om du har målsättningen att leva ett hälsosamt liv.

Eureka kiropraktik och DNA-test, hänger det ihop?

Med kost och motion påverkar du din kropp, även om du har smärtor och ont. Men, hur vet du hur du skall äta och träna? Det är därför skall du skaffa dig insikt om dig själv med ett enkelt DNA-test. Beställ Sport Genetics, MyDiet Genetics och/eller MyIntolerance för att få insikt om din kropp. Har du ont i din kropp, kontakta då Eureka Kiropraktik-Helsingborg.

Att ändra sina vanor är svårt

Ändra din livsstil och ät mat som passar dig, men det är inte alltid så enkelt. Det EU-finansierade projektet Food4me har för flera år sedan publicerat studier som visar på att människor som fick personliga kostråd, i större omfattning la om sin kost, än människor som fick kostråd baserade på generella råd. Det är därför du kan använda ett DNA-test för att få hjälp med att ändra dina vanor.

Beställ ditt DNA-test hos Eureka Kiropraktik nu!

Eureka kiropraktik erbjuder tre DNA-tester. Sport Genetics som vänder sig till de som tränar och lever ett aktivt liv. MyDiet Genetics, testet för dem som vill gå ner i vikt eller hålla sin vikt och är måna om sin hälsa. MyIntolerance, testet för hela familjen. Med MyIntolerance får du reda på din risk för att vara intolerant emot gluten, laktos och fruktos. Med Overgenes DNA-tester får du ytterligare ett verktyg för att nå dina mål, oavsett vilket mål du har. Det kan gälla din hälsa, viktnedgång eller mål du har för den idrott du utövar.

Vill ni veta mer, kontakta anette@eurekahbg.se. Instagram: erureka_helsingborg. Facebook: Eureka Kiropraktik-Helsingborg.