Skräddarsyr ditt träningsprogram

Sport Genetics

Samarbete med Primal Coaching

“Vi skräddarsyr ditt träningsprogram” säger André Fält från Primal Coaching. Deras ambition går hand i hand med Overgenes ambition. Overgenes skräddarsyr DNA- tester för allmän hälsa, vikthantering och träning. Med DNA-testerna Sport Genetics, MyDiet och Myintolerance skräddarsyr man kost och träningsupplägget för dem vill veta mer om sig själva. Den gemensamma ambitionen är en bidragande orsak till att vi ser Primal Coaching som en samarbetes partner för våra DNA tester.

Vi på Overgenes är glada över vårt samarbete med Primal Coaching. Medlemmarna i Primal Coaching gör allt för att prestera maximalt. Därför blir våra DNA-tester ett naturligt verktyg för medlemmarna och dess klienter. Med DNA testet Sport Genetics hjälper Primal Coaching sina klienter att anpassa kosten och träningen efter klientens egenskaper. Kunderna får därmed först insikt om sin kropp och sedan anpassar man tränings- och kostupplägg baserat på deras individuella förutsättningar.

Primal Coaching

Primal Coaching vänder sig till dem stannat upp i utvecklingen, eller är på väg tillbaka från skada eller överträning. Kanske söker du en ny väg för att nå dina mål? Primal Coaching hjälper dig att lösa dessa knutar och att få dig på rätt väg! Genom lågintensiv träning efter Dr. Phil Maffetones koncept skräddarsyr de ditt träningsprogram. Tillsammans guidar de dig framåt och följer kontinuerligt upp din din utveckling. Vi uppdaterar ditt program efterhand som du utvecklas säger André Fält ansvarig för Primal Coaching.

Vi på Overgenes Scandinavia AB önskar Primal Coaching och deras klienter lycka till med deras satsningar med hjälp av DNA testet Sport Genetics.

Overenes har just nu tre DNA-tester

MyDiet beskriver hur man kan anpassa kost och träningen efter sina förutsättningar. Vi alla är olika, till exempel, vi bryter ner fett och kolhydrater olika. Vi har också olika risk för att en rubbad dygnsrytm och vi har olika risker för att uppleva ett beroende. Med hjälp av MyDiet så kan man får individuella råd om hur man kan lägga upp sin kost och sin träning.

Sport Genetics Professional, vänder sig till dem som lever ett aktivt liv. Professionella idrottare eller motionärer, eller alla som vill få insikt om hur man kan anpassa sin kost, kosttillskott och träning efter sina egenskaper. Då vi alla reagerar olika på kost och träning så hjälper testet dig med att få insikt just detta.

Intoleranstestet ”MyIntolerance” som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos.

2019 har startat med mycket bra återkoppling på våra tester som idrottare, motionärer, barnfamiljer har beställt. Gemensamt för dem alla är återkopplingen. ”Jag skulle jag ha gjort testet tidigare”, ”nu vet jag varför jag mått så dåligt”.  Testerna har hjälpt våra kunder att anpassa sin kost och träning efter sina unika förutsättningar. Vänta inte med att beställa ditt test, ta reda på hur du kan lägga upp din kost, träning eller motion efter dina personliga förutsättningar nu.

Vill du veta mer? Sänd oss då en e-mail till info@overgenes.se eller beställ ditt DNAtest här.