Idrottskarriär ”Jag ville göra allt för att förlänga den”

Jonas hellgren

Fotbollsspelaren Jonas Hellgren

Jonas Hellgren, fotbollsspelare för Västerås SK, klubben som lyckade att ta sig upp till Superettan 2019. Nyligen tog Jonas DNA-testet Sport Genetics Professional . Han gjorde testet för att han haft problem med skador och ville göra allt för att förlänga sin idrottskarriär. Så här säger Jonas om varför han ville utföra testet och vad han fick ut av det.

”Jag har haft en väldigt skadedrabbad karriär och ville verkligen göra allt som jag kunde för att förlänga min idrottskarriär. Testet hjälpte mig med att anpassa återhämtningstid, kost och träning efter mina förutsättningar. Tack vare Sport Genetics Professional så har jag lagt om min kost och får nu i mig det jag behöver. Nu känner jag mig piggare och mer alert på både träningar och matcher. ”

Idrottskarriär, Sport Genetics Professional

Det finns många anledningar till att ta ett DNA-test. Är man skadedrabbad eller har haft problem med muskelbristningar, gubbvad eller har andra problem. Då man får en ökad insikt om sin egen kropp så att man kan anpassa kost och träning efter sina egna förutsättningar.

Alla är olika

Därför har vi olika verktyg som kan hjälpa dig. Ett av dem är DNA-testet Sport Genetics Professional. Är du intresserad av att veta mer? Gå då till Sport Genetics Professional för att läsa mer eller kontakta oss på e-post info@overgenes.se eller ring +46738490796 så svarar vi på dina frågor.