Personlig medicinering

,
Personlig medicin

Personlig medicinering, utveckling går framåt

Personlig medicinering är väl ganska naturligt, eller? Att vi alla är olika och att vi reagerar olika på medicin vet de flesta. Kommer du ihåg när du besökte doktorn sist och du fick ett recept? Ofta säger läkare, jag skriver ut det här så ser vi hur det fungerar, kom tillbaka om två veckor. När du kommer tillbaka så berättar du för doktorn hur medicinen fungerade. Inte sällan får du ett nytt recept, ”vi prövar det här istället”. Personlig medicin, jag framtiden är redan här som vi skrivit om på vår blogg tidigare. Då behovet är stort, så har vi tagit fram ett test för mediciner där vi har vetenskapligt stöd. Därmed kan du få rekommendationer om vilket läkemedel och vilken dos som kan passa dig. Beställ MyPharma Genetics, som kan visa på dina genetiska egenskaper för att ha önskad effekt av den medicin du ska ta.

Personlig medicinering, boken Biohack på köpet!

Personlig medicin och personlig mat. Det är som vi tror blir viktigare i framtiden. Köper du ett av våra DNA-tester så få Fredrik Paulún’s bok Biohack på köpet, ett värde av ca 200 kronor.  Här får du ett bra komplement till ditt DNA-test där du kan få råd om hur just du kan lägga upp din kost. Trevlig läsning önskar vi dig!

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes är ett bolag som forskar och utvecklar DNA-tester för personlig råd. Då vi alla är olika har Overgenes tagit fram flera olika DNA-tester. Vilket dna-test ska du välja?

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Där får man personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics, DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Testet ger personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics, DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan testet ge råd för att patienten skall får rätt medicin i rätt dosering.
  • MyPharma Onco, DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, som i Mypharma Genetics, kan testet ge patienten råd om vilket läkemedel i vilken dos som passar bäst.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se