Personlig kost

,
Personlig kost

DNA-test för Personlig kost

Med en personlig kost så är det lättare att nå sina mål, något som vi skrivit om tidigare. Det är inom ramen för det EU-finansierade projektet food4me som visat på betydelsen av personlig råd. Nutrigenetik är det forskningsområde som handlar om våra genetiska egenskaper och hur de kan påverkas av kost. Det är därför har vi utvecklat ett DNA-tester för att kunna ge personliga råd. Om du vill gå ner i vikt eller bibehålla en hälsosam vikt, då är rätt kost i rätt mängd en viktig faktor. Med DNA-testet MyDiet genetics får du riktlinjer för hur du kan skapa ett individuellt kostprogram för att kunna anpassa din kost till det som passar din kropp. Nu kan du kombinera ett DNA-test med en bok som handlar om att äta rätt för din kropp.

Personlig kost, boken Biohack på köpet!

Köper du ett av våra DNA-tester så få Fredrik Paulún’s bok Biohack på köpet, ett värde av ca 200 kronor.  Boken är ett bra komplement till ditt DNA-test där du kan få råd om hur just du kan lägga upp din kost. Trevlig läsning önskar vi dig!

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes är ett bolag som forskar och utvecklar DNA-tester för personlig råd. Bolaget har följande DNA-tester. Vilket dna-test ska du välja?

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Där får man personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics, DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Testet ger personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics, DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan testet ge råd för att patienten skall får rätt medicin i rätt dosering.
  • MyPharma Onco, DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, som i Mypharma Genetics, kan testet ge patienten råd om vilket läkemedel i vilken dos som passar bäst.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se