Personlig träning

, ,
Personlig träning

Jonas Colting

Personlig träning, det är något Jonas Colting vet något om. Jonas Colting är svensk triathlet, författare, föreläsare, entreprenör och hälsoinspiratör. Han har flera internationella framgångar på meritlistan. Bland dessa  finner man VM-medaljer, två segrar i den stenhårda tävlingen Ultraman World Championship på Hawaii. Dessutom har han gett sig ut på äventyr få människor tänka tanken att göra. Som till exempel att simma runt Gotland eller Phuket. Jonas har skrivit flera böcker som du kan läsa om på hans hemsida. Han är även en flitigt anlitad föreläsare, med bl.a föreläsningen ”Den nakna hälsan” på sin repertoar. Han har en blogg som när den var som populärast hade 50 000 läsare i månaden. Den finns fortfarande kvar även han har gått över till att uttrycka sig och tycka till i sin egna podcast, Coltings Nakna Sanning. Något som vi kommer att återkomma till i nästa blogginlägg.

Personlig träning

Vad gäller träning så har Jonas en del erfarenhet. Ihop med Jojje Borssén har han coachingverksamheten Colting Borssén som erbjuder träningscamps inom simning och träningsprogram på alla nivåer. Genom åren har han genomfört en mängd coachinguppdrag med allt från företag som vill inspirera sina anställda att röra mer på sig, äta nyttigare, må bättre och prestera bättre, till superambitiösa elitmotionärer som vill ta sig till Ironman på Hawaii.

Personlig träning och DNA-test

Få människor känner sin kropp som Jonas gör. Trots detta eller kanske tack vare detta så har Jonas valt att pröva Overgenes DNA-tester. Vill du veta mer om detta skall du följa oss här. Snart kan du få höra den nakna sanningen om Jonas Colting och hans DNA.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes är ett bolag som forskar och utvecklar DNA-tester för personlig råd. Då vi alla är olika har Overgenes tagit fram flera olika DNA-tester. Vilket dna-test ska du välja?

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Där får man personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics, DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Testet ger personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics, DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan testet ge råd för att patienten skall får rätt medicin i rätt dosering.
  • MyPharma Onco, DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, som i Mypharma Genetics, kan testet ge patienten råd om vilket läkemedel i vilken dos som passar bäst.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se