Partnerskap med Greener Adventure Team

,
Partnerskap för DNA-test

Adventure Race

Nu initierar vi ett partnerskap med ett av världens främsta adventure race-lag, Greener Adventure Team. Laget består av Jonas Andersson, Mårten Svensson, Cecilia Jessen och Simon Niemi. Efter att ha samlat en gedigen erfarenhet under flera års internationellt tävlande gick man samman 2017. Det gjorde man för att man delade samma ambitioner, Greener Adventure Team, ett namn som speglar vem man är. Deras första världscuptävling, Expedition Africa, blev en succé och laget vann efter 82 timmars tävlande. Det var ett 50 mil långt lopp som bestod av cykling, paddling, trekking. Under 82 timmar navigerade man utan stopp, utan support och bara få timmars sömn, fram till en seger.

Partnerskap – Greener Adventure Team

Greener Adventure Team är en ny samarbetspartner för Overgenes Scandinavia AB.  Vi har samma ambitioner, därför ser vi laget som en bra partner. Vi vill göra allt för att hjälpa idrottare att prestera så bra som möjligt. Greener Adventure Team lever för äventyret. Förutom heltidsjobb och familjeliv så lägger de ner massor av tid på träning, planering och tävlingar. Då tävlingarna ibland tar 2-3 veckors tid, så bryter det upp vardagen. De upplever extrema äventyr som ger nya perspektiv på livet. Därför har laget en grön aspekt. Då laget vill genomföra träning och tävling på naturens villkor. Naturen är deras arena, brutalt hård och oförlåtande men samtidigt brutalt vacker och tillfredsställande!

Ambitioner

Greener Adventure Team vill inte bara uppleva. Laget vill prestera och konkurrera på den högsta internationella nivån, vinna tävlingar och etablera sig som ett av världens bästa lag. Därför, för att klara det så behöver de hjälp och support! Besök gärna deras hemsida och läs mer på https://www.greeneradventureteam.com/

Overgenes vill bidra med kunskap i vårt partnerskap. Våra DNA-tester kan hjälpa människor att anpassa sin kost, träning och kosttillskott till det som passar dem.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes är ett bolag som säljer DNA-tester för personlig råd. Bolaget har följande DNA-tester:

  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Där får man personliga råd om kost och motion.
  • Sport Genetics, DNA-testet som vänder sig till dem som idrottar. Då idrottare vill prestera maximalt så ger testet personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.
  • MyPharma Genetics, DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan testet ge råd för att patienten skall får rätt medicin i rätt dosering.
  • MyPharma Onco, DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, som i Mypharma Genetics, kan testet ge patienten råd om vilket läkemedel i vilken dos som passar bäst.

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se