Min hälsa & Formbar

,
Min Hälsa

Min hälsa

Hälsan är många människor måna om. Det är därför som så många människor lägger så mycket tid och pengar just på hälsan. Hur kan du förbättra din hälsa? Ett sätt är att ta hjälp av en coach. Formbar har coacher som har en bred teoretisk och praktisk kunskap och erfarenhet från sitt yrke. Till exempel, fysioterapi, personliga tränare, idrottsfysiologer, idrottslärare, kostrådgivare, naprapater mm. Alla har valt att jobba som coach just hos Formbar då de själva kan bestämma över sin tid. Där avgör de hur mycket de vill jobba, heltid, deltid eller som komplement till sitt befintliga arbete. Idag består Formbar av över 35 coacher, de finns där för dig, för att du skall nå dina mål. Då man har en digital lösning så jobbar alla mycket flexibelt, därmed kan de välja sin arbetsplats själva.

Formbar erbjuder Overgenes DNA-tester för en bättre hälsa

Gemensamt för Formbar och Overgenes är att vi brinner för kost, träning och hälsa och verkligen vill hjälpa dig. Båda bolagen grundades för att öka människors lust och medvetenhet för en bättre hälsa. Idag vänder både Overgenes och Formbar till kunder som är måna om sin hälsa. Formbar har en gedigen kompetens inom området. Allt från idrottens elitnivå till den vanliga människan, som inte bara vill leva  längre, utan även vill leva med livskvalitet. Formbar har en stor erfarenhet av området viktminskning, då flera av coacherna har jobbat för etablerade viktminskningsbolag som Itrim m.fl. Nu tar Formbar till ytterligare ett modernt verktyg för att hjälpa sina kunder att nå sina mål. Nu erbjuder Formbar sina kunder DNA-testerna, Myintolerance, MyDiet och Sport Genetics.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se