Kost och Träning – Till lägre pris!

,
Kost och träning

Kost och Träning

Kost och träning är kanske inte det som är det mest heta i dagens läge. Då vårt samhälle står som inför en enorm påfrestning, så går våra tankar går främst till dem som redan drabbats. Vår hälsa är det som betyder mest för oss människor. Låt oss alla ta vårt ansvar och tänk er för, håll avstånd, ta inte i hand, tvätta händerna och så vidare. Kost och träning är dock relevant, om vi tänker lite framåt. Det finns något du kan göra om du vill leva ett hälsosamt liv eller om du är ute efter att maximera din idrottsprestation.

Personliga råd om kost, kosttillskott och träning

”Våra gener är det som laddar vapnet”, men det är hur du lever som är ”avtryckaren”. Det betyder att det finns gener som visar på vår känslighet men om du anpassar ditt liv till denna ”svaghet”. Ja, då kan du påverka din känslighet. Något som både är relevant för din hälsa och din idrottsprestation.

Nu Till ett Lägre Pris!

Nu kan du får personliga råd om kost och träning till lägre pris per DNA-test. Vi har anpassat vårt utbud av DNA-tester så att du kan beställa två tester till ett reducerat pris. Beställ Sport Genetics och MyIntolerance med rabatt. Därför, vänta inte, skaffa dig insikt om din kropp och anpassa din kost, kosttillskott och träning efter dina förutsättningar, för ett hälsosamt liv. Ta väl hand om er!

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se