Din Hälsa

,
Din Hälsa

Hälsa – Ta reda på din känslighet

Inget är viktigare än din hälsa. Vårt samhälle står inför en enorm påfrestning och våra tankar går därför främst till dem som redan drabbats. Vår hälsa är det som betyder mest för oss människor. Nu står vi för något som vi inte helt kan påverka själva. Låt oss alla ta vårt ansvar och tänk er för, håll avstånd, ta inte i hand, tvätta händerna och så vidare. Det finns dock något du kan göra för att leva ett hälsosamt liv. ”Våra gener är det som laddar vapnet”, men det är hur du lever som är ”avtryckaren”. Det betyder att det finns gener som visar på vår känslighet men om du anpassar ditt liv till denna ”svaghet”. Ja, då kan du påverka din känslighet och därmed din framtida hälsa.

Ta Hand om Din Hälsa Nu – Till ett Lägre Pris

Passa på att ta hand om din hälsa till ett lägre pris per DNA-test. Vi har nu anpassat vårt utbud av DNA-tester så att du kan beställa två tester till ett reducerat pris. Beställ MyDiet Genetics och MyIntolerance, du spar då 1.495 kronor jämfört om du beställer ett DNA-test i taget. Vänta inte, skaffa dig insikt om din kropp och anpassa din kost och träning efter dina förutsättningar, för ett hälsosamt liv.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget är spanskt och det har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans mot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Där får man personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics, DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Testet ger personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics, DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se