Effekt eller biverkan?

,
effekt eller biverkan

Äter du din medicin i onödan?

Varför får du effekt eller biverkan av din medicin? Har du hört talas om att det är “våra gener som laddar vapnet”? och att det är hur du lever som är “avtryckaren”. Det är för att det finns gener som visar på vår känslighet, men om du anpassar ditt liv till denna “svaghet”. Då kan du påverka din känslighet och därmed din hälsa. På samma sätt är det med den medicin. Har du byggstenarna för att ta hand om den medicinen du äter? Eller får du dålig effekt eller biverkningar av din medicin? Det är därför du ska beställa ett DNA-test, för att ta reda på dina förutsättningar för din medicin.

Effekt eller biverkan 

Mypharma Genetics och MyPharma Genetics ONCO analyserar många mediciner. Därför har vi nu tagit fram en ny produktkategori där vi analyserar ditt DNA för de medicinerna du tar nu. Eller, för de mediciner du vet att kommer att ta i framtiden. I vår webbshop kan man nu beställa en DNA-analys för sina mediciner. Välj bland läkemedlen som finns i DNA-testet MyPharma Genetics eller MyPharma Genetics ONCO. Så fort vi fått din beställning så kontaktar vi dig för att ta reda på vilka fem mediciner du vill att vi analyserar för dig. Därefter skickar vi ut ett provrör (tops) som är enkelt att använda. Du topsar dig, skickar du in provröret till vårt laboratorium, där analyseras dina gener för de mediciner du valt. Därefter skickar vi en rapport till dig som visar på dina förutsättningar för att ha nytta av av de mediciner du valt.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se