Vilket DNA-test passar löpare?

, ,
Vilket DNA-test passar löpare?

Helsingborg Marathon väljer Sport Genetics

Vilket DNA-test passar löpare? Helsingborg Marathon väljer Sport Genetics inför Helsingborg Marathon den 5 september 2020. Beställ ditt DNA-testet och få 500 kronor i rabatt med rabattkoden, Helsingborg Marathon 2020 (obs, rabattkoden gäller för alla våra tester). Sport Genetics vänder sig till de som idrottar eller lever ett aktivt liv. Testet analyserar gener kopplade till kost, kosttillskott och träning.  För att förbereda sig optimalt inför Helsingborgs Marathon så kan man göra många olika saker. Man kan gå till en personliga tränare, idrottsfysiolog, kostrådgivare, naprapater .m.m för att får personliga råd. Alla dessa personer kan hjälpa dig att nå dina mål. Därför, om du vill ta steget vidare så ska du beställa DNA-testet som ger dig mer information om din kropp. Du får råd om kost, kosttillskott, träning som kan passa din unika bra.

Vilket DNA-test passar löpare?

Vilket DNA-test som passar bäst för denna kategorin av människor är helt klart Sport Genetics. För att maximera sin idrottsliga prestation så kan man inte missa några detaljer. Därför passar Sport Genetics så bra. Då många människor lägger mycket tid och pengar på sin träning så gäller det att välja rätt DNA-test. Gemensamt för alla Overgenes tester är att de vänder sig till personer som är intresserade av sin kropp. Många vill veta mer om av kost, kosttillskott, träning och allmän hälsa och då passar DNA-test Sport Genetics bra.

Vilket DNA-test för en bättre hälsa?

Är man intresserad av att gå ner i vikt eller bibehålla en hälsosam vikt, då är DNA-testet MyDiet Genetics lämpligt. Det är här DNA-testet kan hjälpa till med att öka medvetenheten, för det att bidra till en bättre hälsa. För barnfamiljer med barn som har ont i magen så kan det vara bra att kunna utesluta risken för intolerans. Dessa personer väljer Myintolernace, DNA-tester som visar risken för intolerans för gluten, laktos och fruktos.  MyPharma är DNA-testet som vänder sig till dem som vill se vilken genetisk risk de har för att inte få den önskade effekten av vissa läkemedel.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

Har du frågor, kontakta oss på info@overgenes.se