Förberedelser inför Marathon

,
Förbereda sig inför marathon

Förberedelser inför marathon

Hur ska jag förbereda mig inför Helsingborgs Marathon? Ja, förberedelserna inför Helsingborgs maraton har börjat.  Vad är det då man skall tänka på? Val av material som skor är viktigt. På bilden ser vi att personer från Helsingborg Marathon och Overgenes tittar på en sko. Men är det verkligen skor vi diskuterar på bilden? Nej, det är det inte. Nu är det andra saker som vi har gått in i detaljerna på. Det är förberedelser inför maraton i Helsingborg som har börjat. Därför har Helsingborg Maraton har valt att göra DNA-testet Sport Genetics, för att få mer kunskap om sin kropp. Detta gör man för att vara så bra förberedd som möjligt inför den 5 september då startskottet går. Med DNA-testet Sport Gentetics kan du på detaljnivå få vägledning för hur du kan anpassa dina förberedelser inför marathon. Det är detta vi pratar om på bilden 🙂 .

Har dina förberedelser inför marathon börjat?

Nu kan du börja med dina förberedelser inför marathon i Helsingborg. Använd rabattkoden, Helsingborg Marathon 2020, då får du 500 kronor i rabatt på våra tester.  Då vi alla är olika så har vi tagit fram flera olika tester att välja på. Om du lever ett aktivt liv och idrotter då passar Sport Genetics troligtvis bäst. Där få information om hur du kan planera ditt intag av kost och kosttillskott träning. Är syftet med ditt DNA-test att gå ner i vikt eller att bibehålla den vikt du har? Då passar troligen MyDiet genetics dig bäst. Vill du veta mer? Kontakta oss gärna direkt på info@overgenes.se.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes är ett bolag som forskar och utvecklar DNA-tester för personlig råd. Bolaget har följande DNA-tester. Vilket dna-test ska du välja?

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Där får man personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics, DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Testet ger personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.
Våra tester för läkemedel
  • MyPharma Genetics, DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan testet ge råd för att patienten skall får rätt medicin i rätt dosering.
  • MyPharma Onco, DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, som i Mypharma Genetics, kan testet ge patienten råd om vilket läkemedel i vilken dos som passar bäst.
Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se