Varför ett DNA-test?

,
Varför ett DNA-test?

DNA-test för din hälsa

Varför ett DNA-test? Det är dina gener som avgör hur känslig din kropp är för näringsämnen och olika hälsorisker. Våra tester är utformade så att du skall få information om vad du själv kan påverka för att leva ett hälsosamt liv. Vill du få individuella råd om vad som är viktig för din hälsa, hur du kan gå ner i vikt eller bibehålla en hälsosam vikt?  Då är DNA-testet MyDiet Genetics ett lämpligt test. MyIntolerance har vi utvecklat för dem som har problem med magen. Många personer vet inte orsaken till att de har ont och eller besvär med magen. För dessa personer så har vi utvecklat ett test som visar på risken för att vara intolerant mot gluten, laktos och fruktos.

DNA-test för kost och träning

Våra DNA-tester kan även ge information om vad du kan göra för att optimera din idrottsprestation, DNA-testet Sport Genetics är ett exempel på detta. Lyssna på Coltings NAKNA SANNING, Jonas gör ett DNA-test så får du reda på varför Jonas gjorde några av våra DNA-tester.  Detta är ett unikt test för dig som vill få insikt om din kropp och hur du kan anpassa kost, kosttillskott och träning efter dina unika egenskaper.

DNA-test för att får rätt medicin

Din gener påverkar även din förmåga att ta bryta ner och ta upp den medicin du tar. Har du byggstenarna för att ta hand om den medicinen du äter? Eller får du dålig effekt eller biverkningar av din medicin? Det är därför du ska beställa ett av våra DNA-tester för läkemedel. Med MyPharma Genetics och MyPharma Genetics Onco  får du reda på vilken medicin som passar dig.

Välj det DNA-test som passar dig.

Så, varför man skall göra ett DNA-test? Om du vill skaffa sig insikt om din kropp och anpassa din kost, kosttillskott, medicin och livsstil till det som passar din kropp. Då skall du göra ett DNA-test. Välj det test som passar dig. Läs mer om våra DNA-tester nedan eller på vår hemsida och beställ ditt DNA-test.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se