Att leda utvecklingen

,
leda utvecklingen DNAtest

Att våga

Att ligga i framkant och leda utvecklingen innebär att man vågar ta steget trots risken för att bli kritiserad. Med våra DNA-tester vågar vi ta steget, vi sticker ut men vi är ödmjuka vad gäller det vi lovar. Vi vågar lova att du kan använda våra tester som ett redskap, som konsument eller expert. Om ditt mål är allmän hälsa, hålla din vikt eller om din strävan är att bli bäst i världen inom din idrottsgren så kan du använda våra verktyg.

Att ligga i framkant och leda utvecklingen

Allt ligga i framkant innebär att man i motsats till att följa utvecklingen, att man leder den. Det innebär också att man måste vara ödmjuk, vad vet vi och vad vet vi inte? Det är viktiga frågor men samtidigt så kan vi inte fortsätta att göra som vi alltid gjort. Claes Hellgren är en person som ligger i framkant och vågar leda utvecklingen framåt, men han är också ödmjuk.

Claes Hellgren vågar ta steget, tillsammans med Speed & Cryocenter i Västerås – Bellevuestation, tar han steget framåt som många inte vågar. Deras satsning får ni läsa mer om en annan gång men det jag kan lova är att de vågar satsa framåt. Vare det sig gäller nedkylning med Cryomed , DNA-tester som Sport Genetics, MyDiet, test för intolerans emot gluten, laktos och fruktos eller andra nya metoder.

DNA-test, ett verktyg för dig?

Vågar du pröva något nytt för att nå dina mål? Skaffa dig insikt om din kropp med ett DNA-test from Overgenes. Vi erbjuder just nu tre olika tester. Sport Genetics för dig som vill veta mer om dig själv i din strävan att nå dina idrottsliga mål. MyDiet för dig som är mån om din hälsa eller har svårt att hålla din önskade vikt och vill veta mer om dig själv. Har du ont i din mage? Ta ett test som visar din risk för att vara intolerant emot gluten, laktos och fruktos.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se eller gå till Speed och Cryocenter i Västerås för beställa ditt DNA-test.