Att leda utvecklingen

,
leda utvecklingen DNAtest

Att våga

Att ligga i framkant och leda utvecklingen innebär att man vågar ta steget trots risken för att bli kritiserad. Med våra DNA-tester vågar vi ta steget, vi sticker ut men vi är ödmjuka vad gäller det vi lovar. Vi vågar lova att du kan använda våra tester som ett redskap, som konsument eller expert. Om ditt mål är allmän hälsa, hålla din vikt eller om din strävan är att bli bäst i världen inom din idrottsgren så kan du använda våra verktyg.

Att ligga i framkant och leda utvecklingen

Allt ligga i framkant innebär att man i motsats till att följa utvecklingen, att man leder den. Det innebär också att man måste vara ödmjuk, vad vet vi och vad vet vi inte? Det är viktiga frågor men samtidigt så kan vi inte fortsätta att göra som vi alltid gjort. Claes Hellgren är en person som ligger i framkant och vågar leda utvecklingen framåt, men han är också ödmjuk.

Claes Hellgren vågar ta steget, tillsammans med Speed & Cryocenter i Västerås – Bellevuestation, tar han steget framåt som många inte vågar. Deras satsning får ni läsa mer om en annan gång men det jag kan lova är att de vågar satsa framåt. Vare det sig gäller nedkylning med Cryomed , DNA-tester som Sport Genetics, MyDiet, test för intolerans emot gluten, laktos och fruktos eller andra nya metoder.

DNA-test, ett verktyg för dig?

Vågar du pröva något nytt för att nå dina mål? Skaffa dig insikt om din kropp med ett DNA-test from Overgenes. Vi erbjuder just nu tre olika tester. Sport Genetics för dig som vill veta mer om dig själv i din strävan att nå dina idrottsliga mål. MyDiet för dig som är mån om din hälsa eller har svårt att hålla din önskade vikt och vill veta mer om dig själv. Har du ont i din mage? Ta ett test som visar din risk för att vara intolerant emot gluten, laktos och fruktos.

Kontakta oss på info@overgenes.se eller gå till Speed och Cryocenter i Västerås för beställa ditt DNA-test.