Styrka och uthållighet

Styrka och uthållighet

DNA-test för Styrka och Uthållighet

Vad är det som är viktigt för att utveckla styrka och uthållighet? Generna spelar roll, det vet vi. Men hur kan du säkerställa att du optimerar din träning, ditt matintag samt dina kosttillskott? Se till att du inte missar några detaljer. Just det, detaljer. Det är därför kan det vara bra att ta reda på hur din kropp reagerar på kost och träning. Med ett DNA-test kan du få insikt om dig själv och hur du reagerar på kost och träning.

Förbättra din styrka och uthållighet

Då vi alla reagerar olika på kost, kosttillskott och träning  så är det viktigt att anpassa matintag och träning till det som passar din kropp. Därför är det också viktigt att lyssna på sin kropp, justera intaget av mat och träning till det som passar dig. Sport Genetics, ett DNA-test som kan ge vägledning kring hur du kan anpassa din kost, dina kosttillskott och din träning utefter dina egenskaper. Beställ ditt test nu.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se