Linus Dehman, Tränare Trelleborgs FF U17

,
Trelleborgs FF

Vad fick du ut av DNA-testet?

Linus Dehman är tränare i Trelleborgs FF U17  och är en av de som har utfört DNA-testet Sport Genetics Professional. Linus är en person som ser till detaljerna, både vad gäller träning och kost. Därför var det extra intressant att lyssna på hans återkoppling på DNA-testet han tagit.

”Efter att jag har gått igenom min analys från Sport Genetics så har jag fått mer insikt om min kropp. Nu är jag medveten om hur jag kan äta för att maximera min prestation. Det känns som att DNA-testet Sport Genetics har en framtid för fotbollsspelare. Det hjälper oss att anpassa kost och träning efter våra individuella förutsättningar. Bara gör en liten skillnad så är det värt det i vår strävan att optimera individen och lagets prestation.”

Det är uppmuntrande med positiv återkoppling på våra tester för vi är övertygade om att dessa har ett värde för många människor. Vissa har svårt att hålla den önskade vikten andra har problem med skador eller ont i sin mage. Detta kan bero på personens livsstil, något som våra DNA-tester kan vara med att ändra på. För vi vet att personliga råd är bättre än generella råd.

Bara DNA-tester för fotbollsspelare i lag som Trelleborgs FF?

Nej, vi har fler DNA-tester. Beroende på vad du vill få ut av ditt test så väljer du det som passar dig. Därför har vi olika tester för dig som är intresserad kost, träning eller allmän hälsa. Välj det DNA-test som passar dig. Sport Genetics, MyDiet och Myintolerance, oavsett DNA-test så får man personliga råd.  Det kan hjälpa dig att anpassa kost och träning efter vad din kropp mår bra av.

Först i världen!

Overgenes Scandinavia AB är det första landet i världen som lanserat Sport Genetics Professional! Så vi ligger i framkant på utvecklingen och vi kommer att bli ifrågasatta. Därför är vi ödmjuka men samtidigt övertygade om att vi är på rätt väg. Då DNA-tester är ett område som kommer att få ökad acceptans bland experter och allmänheten under 2019.

Overgenes önskar er ett riktigt gott Gott slut på 2018!