Linus Dehman, Tränare Trelleborgs FF U17

,
Trelleborgs FF

Vad fick du ut av DNA-testet?

Linus Dehman är tränare i Trelleborgs FF U17  och är en av de som har utfört DNA-testet Sport Genetics Professional. Linus är en person som ser till detaljerna, både vad gäller träning och kost. Därför var det extra intressant att lyssna på hans återkoppling på DNA-testet han tagit.

”Efter att jag har gått igenom min analys från Sport Genetics så har jag fått mer insikt om min kropp. Nu är jag medveten om hur jag kan äta för att maximera min prestation. Det känns som att DNA-testet Sport Genetics har en framtid för fotbollsspelare. Det hjälper oss att anpassa kost och träning efter våra individuella förutsättningar. Bara gör en liten skillnad så är det värt det i vår strävan att optimera individen och lagets prestation.”

Det är uppmuntrande med positiv återkoppling på våra tester för vi är övertygade om att dessa har ett värde för många människor. Vissa har svårt att hålla den önskade vikten andra har problem med skador eller ont i sin mage. Detta kan bero på personens livsstil, något som våra DNA-tester kan vara med att ändra på. För vi vet att personliga råd är bättre än generella råd.

Bara DNA-tester för fotbollsspelare i lag som Trelleborgs FF?

Nej, vi har fler DNA-tester. Beroende på vad du vill få ut av ditt test så väljer du det som passar dig. Därför har vi olika tester för dig som är intresserad kost, träning eller allmän hälsa. Välj det DNA-test som passar dig. Sport Genetics, MyDiet och Myintolerance, oavsett DNA-test så får man personliga råd.  Det kan hjälpa dig att anpassa kost och träning efter vad din kropp mår bra av.

Först i världen!

Overgenes Scandinavia AB är det första landet i världen som lanserat Sport Genetics Professional! Så vi ligger i framkant på utvecklingen och vi kommer att bli ifrågasatta. Därför är vi ödmjuka men samtidigt övertygade om att vi är på rätt väg. Då DNA-tester är ett område som kommer att få ökad acceptans bland experter och allmänheten under 2019.

Overgenes önskar er ett riktigt gott Gott slut på 2018!

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se