TräningsVerket, Skurup Padelcenter

Träningsverket

TräningsVerket

Ett av våra möten om våra DNA-tester hade vi i ”Träningsverket”, ett bra namn på en anläggning som sysslar med träning. Jag har inte svaret på detta, men det ligger en del i namnet.

Träningsverket har ett padelcenter som ligger på Lilla Fabriksgatan i Skurup. Ystad Allehanda publicerade en artikel den 1 september 2018 där man kan läsa följande. ”Lokalerna har tidigare använts av Skurups brottare, Idrottsfysiologiskt center samt företagen Hybrid State och Labotec. I somras invigdes padelhallen och gymmet L9 Fitness. En idrottsklinik finns nu på andra våningen, där finner man en naprapat, fysioterapeut, massör och en ortopediläkare. Nu driver några av padelsportens pionjärer, Thomas Olssonoch Mikael Bjelkedal padelhallen. ” Det sprudlar av entreprenörskap i Skurup och man tror framtiden, det är tydligt.

Träningsverket och Entreprenörer

Overgenes och vi som arbetar med DNA-testerna Sport Genetics, MyDiet och Myintolerance är också entreprenörer. Vi tror på framtiden och vårt koncept där vi förser människor med verktyg för sin hälsa. Dessa verktyg hjälper individen att anpassa kost och träning efter kroppens förutsättningar. Visste ni att Sport Genetics hjälper dig att se hur du reagerar på träningsvärk? Vi alla reagerar olika på träning och behöver återhämta oss på ett individuellt sätt. På Träningsverket i Skurup kan du träna men vi på Overgenes hjälper dig att planer din träning. Därför bygger vi relationer, inte bara med Träningsverket utan många andra anläggningar i Sverige.  Vi vänder oss till alla människor som tränare, både professionella idrottare och motionärer som vill ta sin träning till en ny nivå.

Det var allt för idag, hoppas ni får en skön kväll i vintermörkret. Speciella träningshälsningar från Sport Genetics Professional!

Är du intresserad av våra DNA-tester så kontaktar du oss på inof@overgenes.se