TräningsVerket, Skurup Padelcenter

Träningsverket

TräningsVerket

Ett av våra möten om våra DNA-tester hade vi i ”Träningsverket”, ett bra namn på en anläggning som sysslar med träning. Jag har inte svaret på detta, men det ligger en del i namnet.

Träningsverket har ett padelcenter som ligger på Lilla Fabriksgatan i Skurup. Ystad Allehanda publicerade en artikel den 1 september 2018 där man kan läsa följande. ”Lokalerna har tidigare använts av Skurups brottare, Idrottsfysiologiskt center samt företagen Hybrid State och Labotec. I somras invigdes padelhallen och gymmet L9 Fitness. En idrottsklinik finns nu på andra våningen, där finner man en naprapat, fysioterapeut, massör och en ortopediläkare. Nu driver några av padelsportens pionjärer, Thomas Olssonoch Mikael Bjelkedal padelhallen. ” Det sprudlar av entreprenörskap i Skurup och man tror framtiden, det är tydligt.

Träningsverket och Entreprenörer

Overgenes och vi som arbetar med DNA-testerna Sport Genetics, MyDiet och Myintolerance är också entreprenörer. Vi tror på framtiden och vårt koncept där vi förser människor med verktyg för sin hälsa. Dessa verktyg hjälper individen att anpassa kost och träning efter kroppens förutsättningar. Visste ni att Sport Genetics hjälper dig att se hur du reagerar på träningsvärk? Vi alla reagerar olika på träning och behöver återhämta oss på ett individuellt sätt. På Träningsverket i Skurup kan du träna men vi på Overgenes hjälper dig att planer din träning. Därför bygger vi relationer, inte bara med Träningsverket utan många andra anläggningar i Sverige.  Vi vänder oss till alla människor som tränare, både professionella idrottare och motionärer som vill ta sin träning till en ny nivå.

Det var allt för idag, hoppas ni får en skön kväll i vintermörkret. Speciella träningshälsningar från Sport Genetics Professional!

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se