”Jag skulle jag ha gjort DNA-testet tidigare”

Mat för mig

Vad baserar du dina kostråd på? Hur vet vad vi mår bra av? Vi vet vissa saker. Om vi äter 500 gram frukt och grönsaker per dag, säkerställer ett procentuellt högt intag av fleromättade fetter så är det bra. Ett balanserat intag av proteiner och kolhydrater är bra för de flesta.

Vi ar en ambition om att förse experter som arbetar med kost, träning och hälsa med ett arbetsverktyg. Det är därför tagit fram ett verktyg som kan hjälpa till att ge individuella råd . Vi tar också emot beställningar på våra tester från dig som är en slutkonsument. I de fallen är vi noga med att rekommendera alla att ta kontakt med en expert för att för att får så bra råd som möjligt utifrån det individuella testresultatet. Vilken typ av expert man skall vända sig till är beroende på vilket DNA-test man beställer och vilket mål man har.

I dag har vi tre DNA-tester

MyDiet beskriver hur man kan anpassa kost och träningen efter sina förutsättningar. Vi alla är olika, till exempel, vi bryter ner fett och kolhydrater olika. Vi har också olika risk för att en rubbad dygnsrytm och vi har olika risker för att uppleva ett beroende. Med hjälp av MyDiet så kan man får individuella råd om hur man kan lägga upp sin kost och sin träning.

Sport Genetics Professional, vänder sig till dem som lever ett aktivt liv. Professionella idrottare eller motionärer, eller alla som vill få insikt om hur man kan anpassa sin kost, kosttillskott och träning efter sina egenskaper. Då vi alla reagerar olika på kost och träning så hjälper testet dig med att få insikt just detta.

Intoleranstestet ”MyIntolerance” som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos.

2019 har startat med mycket bra återkoppling på våra tester som idrottare, motionärer, barnfamiljer har beställt. Gemensamt för dem alla är återkopplingen. ”Jag skulle jag ha gjort testet tidigare”, ”nu vet jag varför jag mått så dåligt”.  Testerna har hjälpt våra kunder att anpassa sin kost och träning efter sina unika förutsättningar. Vänta inte med att beställa ditt test, ta reda på hur du kan lägga upp din kost, träning eller motion efter dina personliga förutsättningar nu.

Hoppas ni njuter av en härlig februaridag, dagarna blir längre och snart är våren här.

Varma vinterhälsningar från Overgenes Scandinavia AB