Anpassa kost och träning med ett DNA-test, het trend i 2019

mat för mig

Anpassad kost och träning

Under årens lopp har vi fått höra om olika dieter, den ena skall vara bättre än den andra. Då vi alla är olika så är det givet att det inte finns en diet som passar alla. Det är en av anledningarna till att det blivit allt vanligare att anpassa kost och träning med ett DNA-tester. Med hjälp av en enkel topsning tar man reda på hur kroppen bryter ner olika näringsämne. Testerna visar på hur individen kan anpassa kost och träning efter människans unika egenskaper. I den vetenskapliga tidskriften Science skriver man utvecklingen av DNA-tester. Där framgår det att 15 miljoner människor redan utfört olika typer av DNA-tester och trenden är växande. Branschen växer får att människor är intresserade av all läsa om sig själva. Läs artikeln i veckans affärer på länken nedan:

https://www.va.se/nyheter/2019/01/23/starta-eget-har-ar-5-branscher-som-spas-bli-glodheta-2019/?fbclid=IwAR3kC96iWiiwonEQHMar2jU6rrWz39LNwAHCtQzSV1x5I_rqRQ79PmS_lfc

Om Overgenes DNA-tester

MyIntolernace

Vad är intolerans mot mat? Matintolerans  orsakas av konsumtionen av livsmedel som kroppen inte mår bra av. De vanligaste symptomen är huvudvärk eller magsmärtor. Det ger på symptom som gaser eller svullen mage, diarré, övervikt, kronisk trötthet, ledsmärtor och hudproblem. Om vi äter mat som innehåller ämnen som vi är intoleranta mot så kan det orsaka hälsoproblem. En stor andel av befolkningen vet inte om att de är intoleranta och lider därför av olika typer av besvär i onödan. Med hjälp av vårt DNA-test MyIntolerance så får du information om vilken risk du har för matintolerans. DNA-testet visar din risk för intolerans mot gluten, laktos och fruktos.

MyDiet Genetics

Anpassa kost och träning för det som passar dig. Vill du läsa om sig själva eller är du intresserad av att hålla din vikt på och hälsosamt sätt. Då är MyDiet Genetics ett DNA-test för dig där du får individuella råd om hur kan äta och träna.

Sport Genetics Professional

Sport Genetics Professional, testet för att få bättre insikt om sig själv. Att träna och äta rätt kräver en stor insats av individen, trots all möda så blir inte resultatet alltid som man tänkt sig då vi alla är unika och svarar olika på träning och kost. Vi är olika eftersom vårt DNA inte är lika, även om det mesta av vårt genetiska material är identiskt skiljer sig en liten del mellan oss. Våra egenskaper är inte bara beroende av vårt arv utan även av vår miljö och hur vi lever påverkar oss. Därför, DNA-testet hjälper dig att få insikt om hur din kropp kan reagera på kost och träning. Det kan därmed användas som ett av dina verktyg för att nå dina uppsatta mål.

Är du intresserade av att beställa något av våra DNA-tester så kan ni gå till vår webshop och beställa ditt test där. Eller kontakta oss på info@overgenes.se om du har frågor om hur våra DNA-tester kan hjälpa dig med råd kring kost, motion och träning.