Mat för mig

mat för mig

Mat för mig

Hur vet jag att det jag äter passar just mig? Antalet olika kostråd och rekommendationer om hur vi skall äta finns i överflöd. Att hålla sin vikt är svårt för många, trots att kunskapen om konsekvenserna finns oss de allra flesta. Ibland upplever vi ett sug på mat som vi inte kan motstå, det är därför vi väljer fel mat ibland. Så, om vi kan se till äta mat som minskar känslan av hunger, då kan vi bli sundare.

Food4me

Hur får vi oss människor att ändra våra invanda beteenden? Det har visat sig att personliga kostråd får människor att ändra sin kost i större utsträckning än de som får generella råd. I studier finansierade av EU-projektet Food4me, visar man på betydelsen av personliga kostråd. Vidare har man visat att just personliga råd är viktiga, det har varit lätt att motivera personer att läsa om sig själva. Är du intresserad av allt läsa mer så kan du gå till http://www.food4me.org/research.

MyDiet

Vi ar förstått att personliga råd kan få personer att ändra sitt invanda beteende. Vi har utvecklat DNA-testet MyDiet Genetics där man får läsa om sig själv. Tanken är att det skall hjälpa människor att förstå mer om sig själva. Varför har man har lätt för att gå upp i vikt eller varför går jag inte ner när jag motionerar?  Det är detta sammanhang som DNA-testet MyDiet kan komma in som ett verktyg för att hjälpa personer att hålla sin vikt. Det är inte bara vikten som är i fokus med våra tester utan även den allmänna hälsan. För att läsa mer så kan du gå till https://overgenes.se/my-diet/. Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss på info@overgenes.se eller ring direkt på + 46738490796 så ser vi till att besvara din frågor.