Träning och hälsa

Träning och hälsa

Idag, besök på Studio Aktiverum

Träning och och hälsa är det som fyller våra medier idag. Vårt samhälle står som inför en enorm påfrestning, så går våra tankar går till dem som redan drabbats. Både dem som drabbas av sjukdomen men även alla andra människor som drabbas av de konsekvenserna som viruset orsakat. Vår fysiska och psykiska hälsa är det som betyder mest för oss människor. Det finns dock något du kan göra om du vill leva ett hälsosamt liv . Träning och hälsa hänger samman, så du kan agera själv. Sitt inte inne och vänta på att viruset skall försvinna. Gå till ditt gym eller ta dig ut i naturen nu om du är frisk!

Träning och hälsa på Studio Aktiverum

Träning och hälsa symboliserar Studio Aktiverum som finns på Berga i Helsingborg. Där har man anpassat gym och spaavdelningen för både många slags kunder olika kunder. De har en stor styrketräningsyta med flera personliga tränare som jobbar i gymmet för din skull. De har gruppträningssalar som står redo att fyllas med energi och träningsflitiga människor. Idag träffade vi deras personliga tränare för att prata om DNA-tester för kost och träning. Kost och och träning som är anpassat till dina förutsättningar är något som gynnar din hälsa. Därför skall du följa oss här på vår blogg om hälsa, kost och träning så får du veta mer om vem som kan hjälpa dig med din kost och träning.

DNA-test ger dig insikt

Ta reda på mer om din kropp.  Sport Genetics ger dig insikt om din kropp och du får information om hur du kan anpassa dig efter dina förutsättningar. Vår analysrapport ger dig råd om träning, kost och kosttillskott. För att så en analys av dina gener kopplade till 45 vanliga kosttillskott så skall du välja Mitt Kosttillskott, betäll ditt DNA-test i vår webbshop.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

overgenes.se