DNA-test för medicin

DNA-test för läkemedel

DNA-test för medicin finns nu!

DNA-test för medicin finns tillgängliga nu. Alla är olika, därför skall man ta medicin utifrån kroppens förutsättningar. Det är onödigt att äta medicin som ger biverkningar i onödan. Vi vill ha effekt av den medicinen vi tar. Variationerna mellan våra gener är små men dessa små variationer är tillräckliga för att de ska påverka hur vi reagerar på medicin. Har du “byggstenarna” för att ta hand om den medicinen du äter nu? Får du den effekt som du förväntar dig av din medicin? Ta reda på vilken medicin du ska ta, nu till ett lägre pris.

DNA-test för medicin  

Mypharma Genetics analyserar dina gener för flera olika mediciner. Mediciner som du tar nu eller skulle vilja ta i framtiden. I vår webbshop kan du nu beställa en DNA-analys för dina mediciner med hjälpa av  MyPharma Genetics. Har du frågor? Kontakta oss då gärna så hjälper vi till. När vi fått din beställning skickar vi ut ett provrör (tops) som är enkelt att använda. Du topsar dig, skickar du in provröret till vårt laboratorium, där dina gener analyseras. När rapporten är klar, det tar ca fyra veckor från det att provröret kommer till labbet. Då skickar vi en rapport till dig som visar på dina förutsättningar för att ha nytta av av dina mediciner.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget är spanskt och det har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Där får man personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics, DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Testet ger personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics, DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se