Blogg Hälsa

Blogg hälsa

Blogg hälsa och Nätverksträff

Idag handlar vår blogg, som ofta tar upp ämnet hälsa, om Nätverksträffen på Filborna Arena i Helsingborg. Tack vare att arrangören Helsingborg Marathon arrangerar nätverksträffar, så fick vi möjlighet att träffa deras partners. Dagen började med ett träningspass på Filborna arena kl 08.00. Det var Sandra Lindau som höll i passet, flera av oss kommer säkert känna av detta imorgon. Det beror troligtvis på att vi inte är vana vid övningarna. De flesta av oss borde varierar träningen mer. Det är därför det är bra att ta hjälp av en personlig tränare som kan hjälpa till med att variera träningen. Besök gärna Filborna Arena eller ett gym nära dig som kan erbjuda dig den träning som passar dig i den situationen som passar dig.

Blogg hälsa och personlig träning

Personlig träning är något som vi tagit upp tidigare i vår blogg. Filborna Arena har 10 personliga tränare och erbjuder träningsprogram på många olika nivåer. Genom åren har man successivt ökat antalet personliga tränare för att möte den växande efterfrågan. Vi på Overgenes och Filborna Arena vill inspirera våra kunder till att röra sig på ett hälsosamt sätt och äta nyttigt mat för hälsans skull.

Personlig träning och DNA-test

Hur väl känner du din kropp? Overgenes DNA-tester hjälper dig på vägen så att du kan anpassa din kost, dina kosttillskott och din träning till det som passar dig. Vill du veta mer om detta skall du följa oss här på vår blogg som ofta handlar om vår hälsa eller kontakta oss på info@overgenes.se. Du kan dessutom kontakta några av de företag som erbjuder våra tester, som vi nämnt i vår blogg tidigare. Några exempel är, Formar, Eureka Kiropraktik Helsingborg, Jonas Colting, Näringspodden, Greener Adventure Team, Primal Coaching, Speed Cryo, och Helsingborg Marathon. Vänta inte, kontakta oss nu och beställ det DNA-test som passar dig.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se