Vätskeintag och träning

,
Vätskeintag och träning

Isabell Norstedt – Primal Coaching  

Vätskeintag och träning är viktigt. Så här säger Isabell Norstedt, en av medlemmarna i Primal Coaching, om vad Sport Genetics bidragit med i hennes förberedelser för tävling i Swimrun.

Testet gav mig goda insikter hur jag bör lägga upp min kost och mitt vätskeintag för att prestera, både på träning och tävling. Ett exempel är hur jag ska tänka kring intag av koffein. Speciellt har jag fått hjälp med vad just jag har behov av inför, under och efter aktivitet utförd under en lång tid.” 

Vätskeintag och träning när man anstränger sig länge

”Jag har fått ett individuellt anpassat kostschema där det framgår hur jag skall anpassa intaget av vätska och energi under mina långlopp. Nu kan jag maximera min fysiska kapacitet och minimera tröttheten under träning och tävling. 

Hälsningar Isabell”

Red. anm. Overgenes Scandinavia AB stödjer Primal Coahcing och dess team med DNA-testet Sport-Genetics. Testet visar hur man kan anpassa kost, kosttillskott och träning efter sina förutsättningar.  Ovan kan ni läsa vad en av medlemmarna i Primal Coahcing, Isabell Norstedt, skriver om sin erfarenhet av Sport Genetics.

DNA-test ger dig insikt

Ta reda på mer om din kropp.  Sport Genetics ger dig insikt om din kropp och du får information om hur du kan anpassa dig efter dina förutsättningar. Vår analysrapport ger dig råd om träning, kost och kosttillskott. För att så en analys av dina gener kopplade till 45 vanliga kosttillskott så skall du välja Mitt Kosttillskott, betäll ditt DNA-test i vår webbshop.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • Mitt Kosttillskott: Vi alla är olika. Därför har Overgenes tagit fram ett nytt DNA-test, Mitt Kosttillskott, ”MySupplements” på engelska, som analyserar dina genetiska förutsättningar för 45 kosttillskott.
  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn. Analysrapporten visar på din genetiska risk för intolerans for ovan nämnda näringsämnen.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Analysrapporten innehåller personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics: DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Analysrapporten innehåller personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics: DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt. Beställ ditt DNA-test här.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se