Vilken medicin ska jag ta?

,
vilken medicin ska jag ta?

Vilken medicin ska jag ta – DNA-test ger svar

Vilken medicin ska jag ta? Alla är olika, därför är det naturligt att välja medicin utifrån individens egenskaper. Dessutom, ingen vill ta sin medicin i onödan eller uppleva biverkningar man kunde undvika. Människor vill ha effekt av den medicinen de tar. Precis som vi sagt tidigare, “våra gener laddar vapnet”, med det är hur vi lever livet som är “avtryckaren”. Det gäller inte bara vår livsstil och vad vi äter utan även vilken medicin vi tar. Våra gener skiljer sig åt, inte mycket, men lite. Våra små variationer mellan oss människor är tillräckliga för att de ska påverka hur vi reagerar på medicin. Har du “byggstenarna” för att ta hand om den medicinen du äter nu? Får du den effekt som du förväntar dig av din medicin? Ta reda på vilken medicin du ska ta, nu till ett lägre pris.

Vilken medicin ska ja ta? – Nu 1.625 kronor billigare

Mypharma Genetics och MyPharma Genetics ONCO analyserar många mediciner. Därför har vi nu tagit fram en ny produktkategori där vi analyserar ditt DNA för de medicinerna du tar just nu. Eller, för de mediciner du skulle vilja ta i framtiden. I vår webbshop kan du nu beställa en DNA-analys för tre av dina mediciner. Välj bland läkemedlen som finns i DNA-testet MyPharma Genetics eller MyPharma Genetics ONCO. Så fort vi fått din beställning så kontaktar vi dig för att ta reda på vilka mediciner du vill att vi analyserar för dig. Därefter skickar vi ut ett provrör (tops) som är enkelt att använda. Du topsar dig, skickar du in provröret till vårt laboratorium, där analyseras dina gener för de mediciner du valt. Därefter skickar vi en rapport till dig som visar på dina förutsättningar för att ha nytta av av de mediciner du valt.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes Scandinavia AB är ett bolag som distribuerar Overgenes DNA-tester i Norden. Bolaget är spanskt och det har forskat och utvecklat DNA-tester för personlig råd i många år. Nu finns flera olika DNA-tester inom områden där man själv kan påverka sin hälsa genom aktiva val. Ta reda på mer på om våra tester nedan.

Våra tester för kost, kosttillskott och träning

  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Där får man personliga råd om kost, motion och allmän hälsa.
  • Sport Genetics, DNA-testet som vänder sig till dem som lever ett fysiskt aktivt liv eller idrottar. Testet ger personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.

Våra tester för läkemedel

  • MyPharma Genetics, DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan du får råd vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika onödiga biverkningar eller utebliven effekt.
  • MyPharma ONCO DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, DNA-testet kan ge råd om vilken medicin som passar din kropp bäst för att få önskad effekt och undvika biverkningar eller utebliven effekt.

Kontakt

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se