Sport Genetics

Primal Coaching – hjälp för att nå dina mål.

Har du stannat upp i utvecklingen, eller är på väg tillbaka från skada eller överträning?  Skälen till detta kan vara flera. Det kan bero på att du tränat för hårt eller ensidigt och drabbats av skador. Därför har Primal Coaching utvecklat en metod för att hjälpa dig på vägen och lösa “olösta knutar” för att du skall nå dina idrottsliga mål. Genom lågintensiv träning efter Dr. Phil Maffetones koncept, skräddarsyr Primal Coaching ditt träningsprogram. Resultat blir en individuell strategi för att föra dig framåt och en kontinuerlig uppdatering efterhand som du utvecklas. Kontakta Primal Coaching och bli en partner med den för att nå dina mål.

Overgenes – partner till Primal Coaching.

Vi hjälper till med information om dig för att du skall kunna prestera så bar som möjligt i den idrott du älskar.  Sport Genetics Professional ger råd om kost, kosttillskott och träning . Till exempel, idrottsskador kan bero på din genetiska risk för en viss skada. Därför, genom att känna till risken så kan man anpassa sitt kost och träningsupplägg utifrån dina förutsättningar. Overgenes stödjer Primal Coaching för att vi har samma mål. Vi vill hjälpa idrottare att prestera så bra som möjligt.

Sport Genetics Professional är ett enkelt test. Du gnuggar en tops i munnen, som sedan analysera ditt DNA i vårt certifierade labb. Därefter får du en rapport som visar på hur du kan anpassa din kost, träning och kosttillskott efter dina behov. Vill du veta mer om Sport Genetics Professional eller våra andra tester? Sänd då en e-post till info@overgenes.se eller kontakta oss direkt på +46738490796.