Gör Som Helsingborg Marathon

, ,
Vilket DNA-test ska jag välja

Beställ ditt DNA-test

Vilket DNA-test ska du välja? Beställ DNA-testet Sport Genetics och få 500 kronor i rabatt med rabattkoden, Helsingborg Marathon 2020 (obs, rabattkoden gäller för alla våra tester). Det är DNA-testet som vänder sig till dem som idrottar eller lever ett aktivt liv. Testet analyserar gener kopplade till kost, kosttillskott och träning.  Om du inte har anmält dig till ett av de lopp som Helsingborg Marathon arrangerar den 5 september 2020 så gör det nu! För att förbereda sig optimalt så kan man göra många olika saker. Man kan gå till en personliga tränare, idrottsfysiolog, kostrådgivare, naprapater mm för att får personliga råd. Alla dessa personer kan hjälpa dig att nå dina mål. Därför, om du vill ta steget vidare så ska du beställa DNA-testet som kan ge dig mer information om din kropp. Du får då råd om kost, kosttillskott, träning som kan passa din unika bra.

Vilket DNA-test skall man välja?

Hälsan är många människor måna om. Det är därför som så många människor lägger så mycket tid och pengar just på hälsan. Hur kan du förbättra din hälsa? Ett sätt är att träna regelbundet.

Gemensamt för Overgenes tester är att de vänder sig till dem som är intresserade vill veta mer om sig själva. En del vill veta mer om av kost, kosttillskott, träning och allmän hälsa. Andra vill veta vilken förutsättning de har för att ha nytta av den medicin de skall äta.

Är man intresserad av att gå ner i vikt eller bibehålla en hälsosam vikt, då är DNA-testet MyDiet Genetics lämpligt. Det är här DNA-testet kan hjälpa till med att öka medvetenheten, för det att bidra till en bättre hälsa. För barnfamiljer med barn som har ont i magen så kan det vara bra att kunna utesluta risken för intolerans. Dessa personer väljer Myintolernace, DNA-tester som visar risken för intolerans för gluten, laktos och fruktos.  MyPharma är DNA-testet som vänder sig till dem som vill se vilken genetisk risk de har för att inte få den önskade effekten av vissa läkemedel.

Overgenes Scandinavia AB

Overgenes är ett bolag som forskar och utvecklar DNA-tester för personlig råd. Bolaget har följande DNA-tester. Vilket dna-test ska du välja?

  • MyIntolerance: Många har problem med sin mage. Därför har vi utvecklat ett dna-testet som visar på risken för intolerans emot gluten, laktos och fruktos. Därmed är testet lämpligt både för vuxna och barn.
  • MyDiet genetics. För människor som vill gå ner i vikt eller undvika att gå upp i vikt. För dessa har vi tagit fram DNA-testet MyDiet genetics. Där får man personliga råd om kost och motion.
  • Sport Genetics, DNA-testet som vänder sig till dem som idrottar. Då idrottare vill prestera maximalt så ger testet personliga råd om hur man individuellt kan anpassa kost, kosttillskott och träning.
  • MyPharma Genetics, DNA-testet för personlig medicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner inom åtta vanliga sjukdomsområden. Därmed kan testet ge råd för att patienten skall får rätt medicin i rätt dosering.
  • MyPharma Onco, DNA-testet för personlig cancermedicinering. Testet analyserar kroppens DNA kopplat till mediciner som ofta används när man behandlar cancer. Därför, som i Mypharma Genetics, kan testet ge patienten råd om vilket läkemedel i vilken dos som passar bäst.

Har du frågor, kontakta oss då på info@overgenes.se